Raf Welkenhuyzen wint originele Noach tuinbank

Raf Welkenhuyzen wint originele Noach tuinbank

Het was een hele prettige verrassing voor Raf Welkenhuyzen toen hij te horen kreeg dat hij een sierlijke en comfortabele tuinbank van het merk Noach gewonnen had. De tuinliefhebber was zo fortuinlijk vanwege de aanschaf van Hortensia’s van Endless Summer. De tuinbank krijgt een mooi plekje in de tuin.

Hortensia Endless Summer heeft deze zomer een grote landelijke winactie gehouden. Bij de planten was een speciaal actie etiket gestoken, waar een code op stond. Door deze op internet in te vullen, maakten kopers kans op een gratis tuinbank van Noach. Duizenden deelnemers zochten hun geluk, maar slechts enkele konden zich uiteindelijk winnaar noemen.

Geluksvogel

Raf Welkenhuyzen behoort tot de geluksvogels. Hij kocht zijn Endless Summer bij Tuincentrum Meijers Zijn bezoek aan dit tuincentrum bleek daarmee een plezierig staartje te hebben. ,,Mijn tuinarchitect had me geadviseerd om Endless Summer te planten. Dat past goed in de pastoriestijl van mijn tuin”, aldus een blije Raf.

Feestelijk moment

Erwin Meijers van Tuincentrum Meijers reikte de prijs uit aan de gelukkige winnaar. Hij heeft er zichtbaar plezier in. ,,Het is erg leuk dat de prijs juist bij onze klanten gevallen is. Het is natuurlijk een mooi feestelijk momentje. Fijn om Raf zo te mogen verrassen, hij is een vaste klant. Het geeft de dag toch wat extra kleur!”

Pastorie

De voortuin van Raf is geheel in pastoriestijl. De beplanting schafte hij op advies van zijn tuinarchitect aan. ,,Daarnaast heb ik nog een border opnieuw aangeplant, hierdoor is de tuin weer helemaal naar wens”, zegt hij met een lach. Raf komt al lange tijd bij Tuincentrum Meijers. ,,Ik word hier altijd prettig ontvangen en de service is er goed. Maar ook het eerlijke advies op maat en de tips voor verzorging en aanplanten maken dat ik hier graag kom.” De tuinbank is erg welkom. Deze krijgt een mooie plek in de tuin. ,,Het is een hele mooie verrassing, ik ben er erg blij mee”, besluit Raf.