Gezien in de folder: proef de lente!

Creëer je eigen mini-moestuin op je terras/balkon of in je tuin! Zo draag je bij aan het vergroenen van je eigen omgeving. Welke soorten groenten, kruiden en fruit kies je? Jij bent de chef!

Mini-moestuin

Zelf kweken en straks oogsten uit eigen tuin wordt wel heel makkelijk met deze kweektafel met bijbehorende kap. De kap zorgt ervoor dat het klimaat constanter is en dat is weer goed voor net ontkiemde plantjes en/of stekjes. Ook als je niet zoveel ruimte hebt, kun je deze kweektafel prima kwijt op een balkon of terras. Zo kweek je op een kleine oppervlakte toch verse groenten, kruiden en fruit. Deze kweektafel is perfect op werkhoogte, hierdoor hoef je tijdens het tuinieren niet te bukken en voorkom je rugklachten. Ideaal voor jou en je plantjes dus! Start dus nu je eigen mini-moestuin.

Snackgroenten

Het is nu de perfecte tijd om zelf te gaan kweken. Kom nu naar ons tuincentrum, we hebben een ruime keuze aan kruiden, groenten en fruitplanten. Start eenvoudig met snackgroenten zoals de plukpaprika, mini-komkommer en pluktomaat. Deze plantjes zijn al kant en klaar en je kunt meteen starten met oogsten. Het komende tuinseizoen kun je er van blijven oogsten. Combineer ze samen met je favoriete kruiden en wat sla en je oogst zo een kraakverse salade uit eigen tuin.

Zomerkoninkjes uit eigen tuin

Heb je weinig ruimte en wil je toch graag je eigen zomerkoninkjes kweken en oogsten? Kies dan voor een grote aardbei in hangpot. Zet hem op je terras of balkon of hang je aardbei aan de pergola. Kortom daar heb je al snel een plekje voor gevonden en je hebt gegarandeerd dit jaar je eigen aardbeien. Rijpen in de zon, oogsten en zo in je mond!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Gezien in de folder: onweerstaanbaar paars

De kleur paars heeft een haast magische aantrekkingskracht. Maar er is meer aan de hand dan je op het eerste gezicht ziet. Ook de geur van paarsblauwe bloemen is niet te weerstaan: voor vlinders en bijen dan! Zoet zoemende hommels en dansende vlinders maken je tuin tot een zomerse oase.

Lees meer...
Gezien in de folder: Urban jungle

Met de woontrend ‘Urban Jungle’ creëer je een eigen jungle in huis. Combineer planten met een uitgesproken bladvorm, zoals de gatenplant of de zaagcactus met natuurlijke materialen zoals hout, rotan en touw.

Lees meer...
Zomerbollen planten

De lente is nog pril, maar in ons tuincentrum in heb je nu ruime keuze in zomerbollen.

Lees meer...

Openingsuren

 • Maandag
  13:00 - 18:00
 • Dinsdag
  09:00 - 18:00
 • Woensdag
  09:00 - 18:00
 • Donderdag
  09:00 - 18:00
 • Vrijdag
  09:00 - 18:00
 • Zaterdag
  09:00 - 18:00
 • Zondag
  10:00 - 12:30

Postpunt : zelfde openingsuren als het tuincentrum. Behalve op zon- en feestdagen. Dan is het postpunt gesloten.

Geef uw mening en WIN!

Iedere maand wordt er €25,- verloot.
Schrijft een recensie en maak iedere maand kans.